Home | EN - DN - NL

Mød BOB

Hands holding a sprouting plant

Bob elsker bær

Han ved alt om alle slags bær. Han synes, at det er en skam, at så mange mennesker ved så lidt om bær og om, hvordan de er gode for dig ud over at smage fantastisk, eller om, hvordan de kan anvendes på overraskende måder.


Mød BOB:

  • En praktisk fyr;
  • En moderne bærproducent;
  • En, der gerne vil gøre en forskel med mad.

En praktisk fyr

A field full of barry plants

Bob mener, at “ingen udfordringer er for store til at blive overvundet, når man er besluttet på det”. Han går op i sit arbejde med liv og sjæl og har stor lyst til at finde frem til det bedste, som naturen har at byde på. I sidste ende er det eneste, han ønsker, at dele sin vidunderlige verden med dig. Bob er ikke interesseret i det, der ikke kan lade sig gøre, men i, hvad han kan opnå med sine bær. Han følger bare sit hjerte og giver ikke op, når tingene bliver vanskelige. Han er en mand, der ønsker det bedste for sin familie og sine venner.

En moderne bærproducent

Bobs familie har dyrket bær i næsten 100 år. De ved alt, hvad der er værd at vide om bær. Bob har arvet deres passion for bær. Han synes, at det er en skam, at så mange mennesker ved så lidt om bær, deres vidunderlige kvaliteter, og hvordan de er gode for dig ud over at smage godt. Det er sjovt at spise bær, og det passer ind i en sund livsstil.

En, der gerne vil gøre en forskel med mad, frugt og især bær

Alle kan skabe en forandring med mad! Det er det, der binder os sammen – at spise sammen med familie, venner og kolleger. Det er derfor, at Bob rejser rundt i hele verden, så du kan smage de forskellige bær, der fås på forskellige tider af året. Et dejligt produkt fra Moder jord, der vokser af jorden og bliver et produkt med personlighed, som kan deles og nydes sammen med hvem du måtte ønske.

Jordbær

Jordbær

Jordbær
DEJLIGE, SØDE JORDBÆR

Hvem elsker ikke jordbær? Der findes mange forskellige jordbærsorter. Alt efter sort varierer de i farve og form fra lys rød til helt mørkerød og fra kegleformet til oval. Jordbær har en sød, fuld smag og passer perfekt sammen med andre bær som blåbær, brombær, hindbær og ribs.

Blåbær

Blåbær

Blåbær
SØDE OG SPRØDE BLÅBÆR

Blåbær er blåsorte med en sølvagtig voksbelægning og har en mild, sød smag. De er en kilde til vitamin E, en velkendt antioxidant.

Brombær

Brombær

Brombær
SAFTIGE, SMAGFULDE BROMBÆR

Brombær er saftige og propfyldt med mineraler. De milde, søde frugter med deres karakteristiske duft består af en masse bittesmå stenfrugter. De vokser på tætte, tornede buske. Jo større brombærrene er, desto bedre smager de. Brombær kan spises som de er eller i (frugt)salater, kager og milkshake. De er også meget velegnede som pynt oven på flødeskummet på isdesserten.

Hindbær

Stikkelsbær

Stikkelsbær
LÆKRE, SMAGFULDE HINDSBÆR

Hindbær har en helt unik smag, der er kendetegnet af en fløjlsagtig duft. Disse kostelige bær smager fantastisk i frisk tilstand og har derudover den fordel, at de også er meget sunde. Men du kan selvfølgelig også bruge dem i varme og kolde saucer og i desserter. Prøv at eksperimentere – du vil blive overrasket over, hvor mange forskellige måder Hindbær kan bruges på!

Ribs

Ribs

Ribs
FLOTTE, LYSENDE RIBS

Ribs er funklende små juveler. Deres lyse, røde farve er en fornøjelse for øjnene, og af den grund bruges de også ofte som et farvestrålende islæt til de lækreste retter. Ribs har en forfriskende smag, og i frisk tilstand er de små vitaminbomber. Sammen med lidt sukker og fløde er de en virkelig delikatesse.

Mød Bob

Mød Bob

Mød Bob
Bob elsker bær

Han ved alt om alle slags bær. Han synes, at det er en skam, at så mange mennesker ved så lidt om bær og om, hvordan de er gode for dig ud over at smage fantastisk, eller om, hvordan de kan anvendes på overraskende måder.